parlør

Creative Work
Year: 
2002
Publisher: 
Language: 
License: 
All Rights reserved
Record Status: 
Tags: 
Description (in English): 

A virtual lexicon of contemporary culture rhetoric. Each word is explained or illustrated through image, sound, text, animation or interactivity. Style and characteristics of each entry can vary from the highly informative to the satirical and humorous.

Description (in Danish): 

"Til hvert ord leverer bidragyderne en "ordforklaring" i en blanding af tekst, billede, lyd, video, animation og interaktivitet. (...) Sprogkurset strækker sig indholdsmæssigt fra det dybsindige til det revyagtige. (...) Det er er vores håb, at Afsnit Ps nye Parlør kan medvirke til at nuancere den efter vores opfattelse noget monotone kulturelle hjemlige debat, som virker fastlåst i en mediebestemt og merkantil diskurs, og levere et reelt og intelligent modspil til den udbredte forskrækkelse over for det poetiske, kunstneriske og intellektuelle udtryk, for ikke at sige over for alt ukendt og anderledes." -Afsnit P beskrivelse.

Pull Quotes: 

kompetenceforurening: se IT bagerforeningen. Hvor tidligere bagere arbejder sammen med tidligere dataloger om at skabe en pragtfuld kage i printplader med glasur og 20 gigabyte skum. frygtlinge: mennesker der er næsten lige så bange for det ukendte som for sig selv.

Research Collection that references this work:

Screen shots: 
The permanent URL of this page: 
Record posted by: 
Sissel Hegvik